Velkommen til matblogg nr. 100 000

Hver gang noen får høre at jeg er kokk, sier nesten alle til kona mi: «Wow, du må være verdens heldigste kvinne som har din egen privat-kokk!» De regner med at det første jeg ønsker når jeg kommer hjem fra jobb, er å gå i gang med middagslaging, planlegging, innkjøp og alt som skal til for å ha en god og variert kost. Men fram til nå har jeg tenkt med meg selv at å lage mat hjemme, det blir jo litt som å ta med seg jobben hjem, og det er det jo ingen som egentlig vil?

«Ja, jeg er mega heldig!» svarer hun, mens hun ser på meg og håper jeg snart skal innse at det er jeg som tar feil, og ikke alle andre. For det er jo det hun ønsker seg – det er jo derfor hun giftet seg med meg. Hun vil ha en mann som lager mat hjemme med like mye sjel og lidenskap som det man forestiller seg når man får høre at noen er kokker. Og det er derfor jeg nå går i gang med denne matbloggen, fordi jeg nå har innsett at det er jeg som tar feil og nå skal begynne å lage middag hver dag.

Jeg kan ikke love at jeg blogger om alle mine middager hver dag, men jeg regner med å i hvertfall komme med 2-3 innlegg i uka. Først og fremst er dette for å motivere meg selv, men hvis jeg samtidig kan motivere andre til å gjøre mere ut av hverdagsmaten, så ville det jo være mega awesome!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s